Aktualitet Kryeprokurorja Marku vizitë në Paris

Kryeprokurorja Marku vizitë në Paris

41
0
Shpërndaje

Kryeprokurorja e përkohshme Arta Marku, po zhvillon një vizitë zyrtare në kryeqytetin e Francës, në Paris.

Vizita po zhvillohet në kuadër të 10-vjetorit të shoqatës së Kryeprokurorëve dhe Kryegjyqtarëve të Bashkimit Europian.

Komento

Shkruani komentin tuaj
Ju lutem fusni Emër-in