Extra “Ku mora vesh unë ç’putha?!”/ Rita Lati rrëfen puthjen e famshme e...

“Ku mora vesh unë ç’putha?!”/ Rita Lati rrëfen puthjen e famshme e filmit “Parrullat” me Artur Gorishtin

Filmi “Parrullat” i regjisorit Gjergj Xhuvani i cilësuar si filmi i parë shqiptar pjesëmarrës në Festivalin e Kanës në vitin 2001,  ka patur një skenë në fund të tij ku aktorja Rita Lati dhe Artur Gorishti janë puthur.

Në fakt realizimi i kësaj skene qenka bërë vetëm me një dubël.

“Binte shiu litar nga zjarrfikësja, Artur Gorishti që më shikonte në sy dhe dyshonte nëse do e puthja seriozisht duke qenë se jam aktore humori”, tregon Rita në “E Diell” përballë Manushit.

“Unë aq desha, mora forca dhe me ujin që na përplasej në fytyrë, mbylla sytë dhe pastaj nuk mora vesh më ç’putha”, përmbylli rrëfimin e saj Lati duke shkaktuar të qeshura në publik.