Extra “Ku po shkon?” Video virale ku qeni “pyet” pronaren e tij pasi...

“Ku po shkon?” Video virale ku qeni “pyet” pronaren e tij pasi ajo është gati për të dalë

Një vajzë është bërë gati për të dalë nga shtëpia dhe po i hedh një sy të fundit veshjes kur mbrapa saj vjen qeni dhe e pyet ‘Ku po shkon?”.

Kjo ndodh në një video që tashmë është bërë virale në të gjitha mediat sociale.

Edhe pse ka një debat të madh nëse vërtetë duket sikur qeni po pyet pronaren e saj apo është thjesht një hamendësim i njerëzve, është e çuditshme gjithsesi.