Extra Kur natyra dhe njerëzimi bashkojnë forcat: 40 foto mahnitëse

Kur natyra dhe njerëzimi bashkojnë forcat: 40 foto mahnitëse

Natyra dhe njerëzimi janë që të dy artistë të mëdhenj, dhe kur bashkojnë forcat mund të prodhojnë kryevepra fantastike, të tilla si këto më poshtë.

Times Square, Nju Jork, SHBA. Një pamje nga poshtë
Një pyll vjeshte. 50% i downloaduar
Mali Tianzi Mountain në Kinë, këtu u inspirua Pandora në filmin Avatar
Situatë e paqëndrueshme
Kulla Eiffel me pamje nga poshtë
Hëna duke u ngjitur mbi Madrid, Spanjë
Dhuratat e planetit Tokë
Liqeni Retba, Senegal
Një traktor mes fushave të bajameve në Kaliforni
Agim në Bushy Park, Londër
E vetmja…
Një rrugë në akulli, Rusi
Joga në det
Duke fjetur
Iluzion gjigant i valëve
Qentë e slitës në Grinlandë
Një det i dhëmbëzuar
Një qytet fantazmë, San Francisko, SHBA
Engjëj…
Vjeshta dhe dimri takohen në Kolorado, SHBA
Gatitu
Pushtim alien në Sharlota, SHBA
Uragani i zogjve
I përzgjedhuri…
Pemë të ngrira
Distrikti Westerdok, Amsterdam
Pyje pa fund, Rusi
Shkretëtira e Namibisë, Afrikë
Junan, Kinë
Një plazh italian
Një shqiponjë duke fluturuar mbi një liqen në Kanada
Shpërthim vullkani në Islandë
Një univers blu në Japoni
Thjesht një ditë e zakonshme pune… Të kapësh një re
Dy botë të ndara, Nju Jork
Diga moderne, mullinj ere dhe autostrada në Holandë
Një top galaktik tenisi
Ja çfarë ndodh kur hedh çaj të nxehtë në Arktik
Superhëna mbi një teleskop