Extra “Kush e ndjek më shumë motin, burrat apo gratë?” Parashikimi i pazakontë...

“Kush e ndjek më shumë motin, burrat apo gratë?” Parashikimi i pazakontë të Meteoalb

Meteoalb parashikon zakonisht motin për ditët në vijim, por në raste të veçanta jep edhe informacione ekstra.

Së fundmi, Meteoalb ka publikuar një grafik se kush e ndjek më së shumti parashikimin e motit.

Rezultati është në favor të burrave dhe mbase ngaqë ata mund të konsiderohet se lëvizin më shumë.

Megjithëse nuk ka detaje të hollësishme, grafiku i Meteoalb tregon se burrat ndjekin më shumë motin në masën e 61%, kundrejt 39% që janë gratë.