Extra Ky fotograf punësohet që të kapë momente sikleti të dasmës

Ky fotograf punësohet që të kapë momente sikleti të dasmës

Në fotografitë e Ian Weldon ju nuk do të shihni truket që përdoren për shkrepjen ideale, por ato që ndodhin në të vërtetë gjatë një ceremonie martesore.

Në fotot e tij nuk do të shihni nuset e buzëqeshura ose të afërmit dhe miqtë që paraqiten me bashkëshortët, por momente të ndershme që kapin vallet e turpshme, konfuzionin e përgatitjes, fëmijët e mërzitur që bëjnë fytyra qesharake dhe nuset që më në fund përpiqen të hanë diçka.

Besoni apo jo, Weldon ftohet nga njerëz në mbarë botën për të kapur ditën e martesës së tyre.