Extra Leopardë dhe princesha: Fotot më interesante të ditës

Leopardë dhe princesha: Fotot më interesante të ditës

Një këlysh leopardi i kapur gjatë kontrabandimit në Indonezi – Getty Images

 

Dukesha e Kembrixhit viziton selinë e shoqatës së skautëve në Gilwell Park
Fotografia: Eddie Mulholland/Getty Images

 

Një kadete duke biseduar me shokët e saj të shkollës gjatë takimit vjetor të kadetëve në Moskë

 

Punëtore indiane marrin pjesë në një takim ku flitet për nevojën e rritjes së pagave – Getty Images

 

Shina kalojnë përmes një lagjeje të vjetër në Hanoi, Vietnam – EPA

 

Perëndimi në plazhin Granxh në Adelajdë, Australi – Barcroft Images

 

Dita botërore e teatrit festohet në El Salvador – EPA

 

Mbretëresha ushqen një kalë garash me karrota – PA

 

Konservuesja angleze Rachel Turnbull punon mbi një pikturë nga Botticelli – AP

 

Vladimir Putin inspekton rojat e nderit para pritjes së presidentit të Kirgistanit – AP

 

Mbështetës i kandidatit Sabiato në Indonezi – Reuters

 

Fëmijë në radhë për ushqim në Dondo, Mozambik – Getty Images

 

Një anëtar i organizatës ushtarake rinore Junarmija në Rusi – Barcroft Images

 

Bluarje fasulesh me mjete ekologjike në Bregun e fildishtë – Getty Images

 

Një ritual hindu në një festë fetare në Ajmer, Indi – Getty Images

 

Në Mersin të Turqisë fiset nomade përgatiten për shtegtim – Getty Images

 

Tre burra në Kalkuta ndjekin zhvillimet politike në televizion – Reuters

 

Burrë i ngarkuar me gjethe palmash në Bangladesh – Barcroft Images