Extra Luanët janë mbretër, por sa komikë duken kur fotografohen në momente intime...

Luanët janë mbretër, por sa komikë duken kur fotografohen në momente intime (FOTO)

Shpërndaje

Kafshët e egra janë të çuditshme dhe interesante edhe kur ato kapen në momente intime.

Fotografi i jetës së egër Ingo Gerlach ka fotografuar një luan e një luaneshë gjatë momentit intim në rezervatin kombëtar “Masai Mara” në Kenia.

Por vetëm kur iu afrua vuri re se sa komike dukeshin fytyrat e tyre gjatë aktit.

“Shprehjet e fytyrës janë brilante dhe tregojnë nivelin e lartë të agresionit të kafshëve”,- thotë fotografi 65-vjeçar.