Extra Luizi ka tentuar vetëvrasjen, Olta nuk ka pasur lekë të paguajë qeranë:...

Luizi ka tentuar vetëvrasjen, Olta nuk ka pasur lekë të paguajë qeranë: Zbulohen sekretet e banorëve të BBV

Pak ditë më parë, banorët kishin një sfidë, të përcaktuar nga Vëllai i Madh. Secili prej tyre duhet të shkruante një sekret në letër dhe ta fusnin atë brenda enës së qelqtë.

Banorët kishin për detyrë të gjenin sekretet e njëri-tjetrit, të cilat ishin nga më të çuditshmet.

Përmes një zarfi të bardhë që hyri sot në shtëpi, Vëllai i Madh tregoi sekretet e secilit dhe bëri me dije se Gerti gjeti 9 prej sekreteve të banorëve.

Jori, Antoneta dhe Deamishel dhanë 8 përgjigje të sakta, Olta dhe Keisi 7, Fotini dhe Nita gjetën 6 përgjigje të sakta, Qetsori 5, Kristi, Lorenci dhe Luizi 4 përgjigje të sakta, ndërsa Elvisi gjeti vetëm 2 prej tyre.

Në zarf, ishin edhe sekretet e së cilit.

Sekreti i Luizit- Kam tentuar të bëj vetëvrasje.

Sekreti i Gertit – Një vajzë në Zvicër më pagoi biletën e hotelit dhe ndenja dy ditë me të

Sekreti i Qetsorit- Kam qenë në Universitet për Filozofi dhe Shkenca Politike

Sekreti i Elvisit- Jam hedhur nga një kullë shumë e lartë me litar

Sekreti i Fotini- Kam vajtur në një strip club dhe më ka kërcyer përpara një vajzë shumë seksi.

Sekreti i Lorencit – Kam hequr nga Instagrami një banor përpara se të hyja në Big Brother.

Sekreti i Nitës- Kam larë peshqirët e Big Brother tre herë me zbutës, sepse nuk di të përdor lavatriçen.

Sekreti i Keisit- Kam rënë në dashuri me një banor të Big Brother.

Sekreti i Oltës- Ka qenë një periudhë kur nuk kam pasur lekë të paguaj qiranë e shtëpisë.

Sekreti i Kristit- Kam flirtuar me mamanë e një shokut tim.

Sekreti i Deas- Kam shkruar një libër me poezi, por kam frikë ta publikoj.

Sekreti i Jorit- Kam qenë e fejuar. Babai i tij ka qenë trajner futbolli shumë i njohur.

Sekreti i Antonetës- Kam një lidhje të konsoliduar jashtë shtëpisë.