Kuriozitete Macja në Stamboll, agresive burrave, por jo ndaj grave dhe fëmijëve!

Macja në Stamboll, agresive burrave, por jo ndaj grave dhe fëmijëve!

Video me një mace që sulmon burrat dhe qentë në pranë një tregu në Stamboll është bërë virale në internet.

Kamerat e sigurisë e kanë filmuar macen në disa situata të ndryshme, ku ajo është mjaft agresive ndaj burrave dhe qenve, ndërsa aspak e tillë me femrat dhe fëmijët.