Extra Madonna sfidon: Do dal të thith ajrin me COVID-19

Madonna sfidon: Do dal të thith ajrin me COVID-19

Madonna ka zbuluar se nuk i druhet aspak pandemisë së koronavirusit pasi ka krijuar antitrupa ndaj virusit, pas një testi të fundit që ka realizuar.

Këngëtarja 61-vjeçare e muzikës pop foli në një video në Instagram të enjten, për atë që ajo e quan “Ditarin e karantinës”.

“Një ditë bëra një test. Kam zbuluar se kam antitrupa. Kështu që nesër, unë thjesht do të shkoj për një xhiro të gjatë me makinë dhe do të hap xhamin dhe do të marr frymë në ajrin COVID-19”.

Këngëtarja pretendon se pas një testi të kryer, ka vërtetuar se sistemi i saj imunitar tashmë është përballur me koronavirusin, megjithëse është e paqartë nëse Madonna ka pasur ndonjë simptomë.

Sidoqoftë, është akoma e paqartë nëse antitrupat mund të ofrojnë imunitet kundër infektimit për herë të dytë.

Qendrat për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve (CDC) aktualisht shprehen se nëse keni antitrupa, jo domosdoshmërisht jeni imunë ndaj virusit.

View this post on Instagram

#staysafe #staysane

A post shared by Madonna (@madonna) on