Politika Majlinda Bregu: Shkatërrimi i PD, projekt që ka nisur prej vitesh

Majlinda Bregu: Shkatërrimi i PD, projekt që ka nisur prej vitesh

Ish-ministrja dhe ish-deputetja e Partisë Demokratike, Majlinda Bregu duke komentuar protestën para selisë së PD, thotë se shkatërrimi i saj “ishte projekti më i qartë politik”.

Bregu e cila sot mban postin e Sekretares së Përgjithshme të Këshillit të Bashkëpunimit Rajonal, u largua nga PD për shkak të mosmarrëveshjeve me Bashën para zgjedhjeve parlamentare 2017, flet për një përçarja të madhe mes shqiptarëve.