Politika Masakra e Reçakut, Rama: Aleksandër Vuçiç, si mundesh ta mohosh një krim...

Masakra e Reçakut, Rama: Aleksandër Vuçiç, si mundesh ta mohosh një krim të tmerrshëm?

Kryeministri shqiptar Edi Rama me anë të një postimi në Twitter ka reaguar pas deklaratave të presidentit serb Aleksandar Vuçiç që tha për mediat serbe se Masakra e Reçakut është mashtrim duke shtuar se do të përsërisë çdo ditë se ky është një krim i fabrikuar.

“Aleksandar Vuçiç si mundet që dikush akoma të mohojë në ditët e sotme një krim të tmerrshëm të luftuar të dokumentuar mirë! Pse është kaq e vështirë të kuptohet që aq sa Serbia do të jetojë në mohimin e realitetit të qartë kristal të Kosovës, fantazmat e së kaluarës do të vazhdojnë të minojnë rrugën e Serbisë drejt së ardhmes! Miq atje! “Lërini të vdekurit të varrosin të vdekurit” dhe le të bëjmë atë që supozojmë të gjithë: Ndërtoni paqe dhe prosperitet për të gjithë fëmijët tanë dhe filloni ta bëni rajonin tonë një model roli!”- shkruan Rama.