Aktualitet Mbyllet plani për riatdhesimin e shqiptarëve, ja si duhet të veprojnë ata...

Mbyllet plani për riatdhesimin e shqiptarëve, ja si duhet të veprojnë ata që kanë mbetur jashtë

Ministria për Europën dhe Punët e Jashtme, bën me dije të gjithë qytetarët shqiptarë të cilët nuk arritën të ishin pjesë e planit të riatdhesimit, se dje plani është mbyllur me fluturimin e bërë nga Roma.

“Janë riatdhesuar të gjitha rastet emergjente, të cilat janë vlerësuar me rigorozitet nga përfaqësitë e Republikën e Shqipërisë në botë”, deklaroi Ministria e Jashtme.
Duke nisur nga sot, datë 2 prill 2020, bën të ditur ministria, të gjithë qytetarët e mbetur të bllokuar, duhet t’i drejtohen vetëm Njësisë së Emergjencës, të ngritur në MEPJ, në numrat e emergjencës, si më poshtë, ose në adresat e email-it: [email protected]; [email protected]

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme, siguron që çdo qytetar i cili do të komunikojë me Njësinë e Emergjencës (në numrat e vënë në dispozicion ose nëpërmjet email-it) do të marrë përgjigje!

Numrat e vendosur në dispozicion mund t’i kontaktoni nga ora 09:00-17:00.

00355694045503

00355694045502

00355694045500

00355694045498

00355694045495

00355694045505

00355694045501

00355694045499

00355694045497

00355694045496

Numrat e vendosur në dispozicion mund t’i kontaktoni nga ora 08:00-20:00.

00355694045493

00355694045487

00355694045492

00355694045494

00355694045489

00355694045486

00355694045490

00355694045491

00355694045485

00355694045488