Extra Mënyrën e vetme për të ndaluar kopjimin e ka gjetur ky profesor

Mënyrën e vetme për të ndaluar kopjimin e ka gjetur ky profesor

Si pasojë e kopjimit gjatë provimeve, një profesor i shkollës “Chuzhou Experimental School” ka gjetur një mënyrë gjeniale për të ndaluar këtë fenomen.

Ai u vendos gazeta në kokë studentëve për t’i ndaluar që të kopjojnë, duke i përqendruar vetëm në provim, pa u lënë mundësi për të kthyer kokën majtas apo djathtas.

Nëse kjo ndodh, atëherë studenti mund të bjerë në sy dhe të ndëshkohet.