Politika Mesazhi i Massafrës dy ditë para protestës: Gjeni konsensus

Mesazhi i Massafrës dy ditë para protestës: Gjeni konsensus

Arqipeshvi Metropolit i Dioqezit Shkodër-Pult Imzot Angelo Massafra dy ditë para protestës së opozitës i dërgon një mesazh politikës.

Ai tha se i lutemi Zotit t’u ndryshojë mendjen atyre që kanë çështjet në dorë të shoqërisë civile dhe politike në Shqipëri, duke u ndihmuar edhe nga ndërkombëtarët të arrijnë në një konsensus për të kapërcyer problemet që kemi sot.

Këtë mesazh Massafra e bëri gjatë takimit të organizuar nga Arqipeshkvi Shkodër-Pult mbi katekezat krezhmore me besimtarët katolike kur të pranishëm ishin edhe Nunçi Apostolik i Selisë së Shenjtë në Tiranë, Ipeshkvi i Tivarit në Mal të  Zi etj.