Politika Meta emëron Shemsi Prençin këshilltar të Posaçëm për Emergjencat Civile

Meta emëron Shemsi Prençin këshilltar të Posaçëm për Emergjencat Civile

Presidenti Ilir Meta emëroi sot Shemsi Prençin Këshilltar të Posaçëm për Emergjencat Civile.

Lajmin e bëri të ditur Tedi Blushi, zëdhënësi i Presidentit.

Më herët, Shemsi Premçi ka mbajtur postin e drejtorit të Emergjencave Civile, si dhe ka shërbyer në drejtori të ndryshme të Policisë së Shtetit, në poste drejtuese.