Kryesore  “Meta është katandisur në çizme rezervë të Doktoreshës së Shkencave”

 “Meta është katandisur në çizme rezervë të Doktoreshës së Shkencave”

Përplasjet mes Presidentit Ilir Meta dhe kryeministrit Edi Rama vazhdojnë të jenë prezente edhe këtë të shtunë, lidhur me kandidaturën e Gent Cakajt si ministër i Jashtëm.

Disa orë, pasi kreu i shtetit, tha se Ministria e Jashtme nuk është një autoshkollë, ku ustai i madh kërkon të mësojëgjeniun’ si të ndryshojë kufijtë e të gjithë Ballkanit Perëndimor”, Rama i është kundërpërgjigjur duke thënë se “mos prisni të merrem më me një pengmarrës të Kushtetutës në zyrën e Presidentit, i cili është katandisur në çizme rezervë e Doktoreshës së Shkencave”.

Reagimi i Ramës:

Mos prisni të merrem më me një pengmarrës të Kushtetutës në zyrën e Presidentit, i cili është katandisur në çizme rezervë e Doktorreshës së Shkencave????Gjykata e re Kushtetuese do t’i japë fund kësaj maskarade, ndërsa vëmendja jonë do jetë e gjitha tek njerëzit e zero tek çizmet????