Politika Meta: Unë një atdhe kam, Soros ka dy, tre

Meta: Unë një atdhe kam, Soros ka dy, tre

Presidenti Ilir Meta u shpreh se ai një atdhe ka dhe për këtë arsye “do ta mbrojë kombin e tij me çdo kusht”.

Me ironi, nën vazhdën e personave që mund të kenë më shumë sesa një atdhe, Meta përmendi edhe George Sorosin.

Ilir Meta: Unë kam ca bëj do zgjedh rrugë të  tjera. Po sa herë qeveria e ka shkelur Kushtetutën? Kush është pasoja e tyre asnjë. Po si gazetar më thuaj ku e kam shkelur Kushtetutën. Por jam 110% i bindur që kam respektuar Kushtetutën siç e kanë shkelur ata Kushtetutën, le të lobohet në Venecia, gjithë këto PPP që po dalin. Patjetër unë në politikë do vazhdoj. Do mbroj dhe interesin kombëtar që janë vënë në pikëpyetje. Një atdhe kam, të tjerë mund të kenë dhe dy. Unë do e mbroj interesin kombëtar deri në ditën e fundit. Unë një atdhe kam, Sorosi ka dy, tre.

Deklarata e Presidentit u bë sot në mbrëmje gjatë në Syri TV.