Politika Meta zotohet: Garantoj shqiptarët, nuk do të lejoj askënd të prekë votën...

Meta zotohet: Garantoj shqiptarët, nuk do të lejoj askënd të prekë votën e tyre

“I garantoj të gjithë shqiptarët se jam i vendosur dhe i angazhuar për të mos lejuar askënd të prekë votën e tyre”.

Ky është zotimi i fundit i presidentit Ilir Meta për të mbrojtur votën në zgjedhjet e 25 prillit të këtij viti.

Në një postim në Facebook, Meta u bën thirrje shqiptarëve të marrin pjesë masivisht në zgjedhje, të cilat, edhe njëherë tjetër, i konsideron si një referendum historik.

“Me rastin e Ditës Globale të Zgjedhjeve, u bëj thirrje të gjithë të rinjve dhe shqiptarëve, të marrin pjesë në referendumin historik të 25 prillit 2021.

Vota është fuqia e vërtetë e çdo qytetari, sidomos e të rinjve, që kërkojnë dhe mezi presin ndryshimin e madh.

Pjesëmarrja në zgjedhje, është një mision patriotik.

Askush nuk duhet të mungojë!

I garantoj të gjithë shqiptarët se jam i vendosur dhe i angazhuar për të mos lejuar askënd të prekë votën e tyre”, shkruan presidenti Meta.