Politika Mos i humbni memet/ Nuk është tallur njeri më keq me Lulin...

Mos i humbni memet/ Nuk është tallur njeri më keq me Lulin dhe Monikën

Genc Sejko që ka bërë emër për memet e tij anti-Rama nuk e ka kursyer fantazinë e tij edhe për “sakrificën” e Lulit dhe Monikës për të hyrë në parlament në emër të studentëve.