Kryesore “Mos na xhelozohet Juvja?”… Rama nxjerr pamjet e Arenës Kombëtare

“Mos na xhelozohet Juvja?”… Rama nxjerr pamjet e Arenës Kombëtare

“Arena” Kombëtare” po merr formë dhe duke se shumë shpejt do të jetë gati.

Këtë gjë e ka bërë të ditur kryeministri Edi Rama të publikuar nëpërmjet një video-je në rrjetet sociale.

Kryeministri Rama, ka postuar ditën e sotme disa video në Instagram, ku shihet stadiumi “Arena Kombëtare”, në punime e sipër.

Kryeministri nëpërmjet postimeve jep edhe detaje rreth punimeve të stadiumit, i cili është bërë nga 7000 ton strukturë çeliku, dhe një strehë e varur e prodhuar në vend.

“Një xhevahir arkitektonik, do jetë për pak kohë gati”, shkruan Rama.

Krahas videos ai përdor edhe batuta: “Mos na xhelozohet Juvja?”

“Arena Kombëtare” merr formë, Rama nxjerr video: Mos na xhelozohet Juvja? on Vidnews.