Horoskopi Muaji i lindjes tregon se sa të aftë dhe interesantë jeni në...

Muaji i lindjes tregon se sa të aftë dhe interesantë jeni në seks

Nëse kemi menduar gjithmonë pse djemtë e lindur në dimër janë më të çuditshëm se fëmijët e lindur në verë, dhe e anasjella, kur vjen puna në shtrat, epo mos kërkoni më përgjigje sepse do t’jua japim ne.

Astrologia Suzie Kerr Wright ka treguar se çfarë tregon muaji i lindjes për jetën seksuale të 12 muajve.

Janar – Këmbëngulës kur u intereson. Të çuditshëm.

Shkurt – Aventurier. Pasionantë. Të distancuar emocionalisht.

Mars – Kalojnë aq kohë sa duhet në shtrat. Bëjnë seks nëse janë të lidhur shpirtërisht me partnerin. E çojnë marrëdhënien në shtrat në një tjetër nivel intimiteti.

Prill – Të pandalshëm kur u intereson. Japin gjithçka në shtrat. “Digjen” në shtrat, por kur ka mbaruar, ka mbaruar!

Maj – Duan që seksi të jetë i rehatshëm. Një makinë seksi që nuk mjaftohet lehtë. Duan të bëjnë seks në jastëkë mëndafshi ose nuk bëjnë fare!

Qershor – Provojnë pozicione të reja. Super-intensive. Adhurojnë seksin në telefon.

Korrik – Duan të jenë të lidhur emocionalisht. Besnikë. Duan të japin kënaqësi.

Gusht – Ose ekstremisht egoistë ose ekstremisht bujarë. E urrejnë kur u thua çfarë duhet të bëjnë në shtrat. Tregojnë aftësitë e duhura në shtrat.

Shtator – Pasionantë. Janë gati të provojnë gjithçka. Duan të ndihen të lidhur emocionalisht me partnerin.

Tetor- Bëjnë seks të paparë. Nuk nxitojnë. Janë të mirë në joshje.

Nëntor – Posesivë.  Duan të jenë “të zotëruar” nga partneri. Duan të provojnë gjithçka.

Dhjetor – Krijues. Pëlqejnë “lojën me role”. Argëtues