Aktualitet Ndërhyri për ndryshimin e masës së sigurisë, në pranga avokati

Ndërhyri për ndryshimin e masës së sigurisë, në pranga avokati

Një avokat është arrestuar me akuzën e korrupsionit aktiv ndaj gjyqtarëve.

Avokati Sokol Gjini u arrestua pasi ndërhyri për të ndryshuar masën e sigurisë për një të arrestuar.

Në pranga përfundoi gjithashtu edhe shtetasi Eriger Bushi, lindur dhe banues në Laç.

Sipas policisë, ata akuzohen për veprën penale “korrupsion aktiv i gjyqtarit”.