Kulturë Ndërron jetë Ezio Bosso, pianisti që dinte të “fluturonte”

Ndërron jetë Ezio Bosso, pianisti që dinte të “fluturonte”

Pianisti Ezio Bosso ka ndërruar jetë në moshën 48-vjeçarja në shtëpinë e tij. Ai njihej nga shoqëria si pianisti më rock&roll dhe këtë e lidhnin jo vetëm me muzikën, por me shpirtin e tij plot ngjyra dhe mendjen e ndritur.

Ai vuante nga një sëmundje e rëndë prej 10 vitesh dhe nuk arriti ta mposhtë.

Shtatë vitet e fundit kanë qenë më të suksesshmit për të, ai diti të “fluturojë” të bëhet i famshëm dhe ta çonte talentin e tij përtej Italisë.

Ezio jetonte me moton “lufto për të qenë një njeri, jo për t’u bërë një personazh”.