Extra Ndërron jetë ikona e muzikës Country, Kenny Rogers

Ndërron jetë ikona e muzikës Country, Kenny Rogers

Ka ndërruar jetë ikona e muzikës Country, Kenny Rogers. Sipas mediave amerikane familjarët kanë njoftuar se Rogers ndërroi jetë në moshën 81-vjeçare. Vdekja ka ndodhur për shkaqe natyrore në shtëpinë e ikonës së muzikës.

Familja e Rogers po planifikon një shërbim privat për shkak të shqetësimit të urgjencës kombëtare të koronavirusit. Një memorial publik do të mbahet në një datë të mëvonshme.

Rogers kryesoi diagramin gjatë viteve 1970 dhe 1980 dhe fitoi tre çmime Grammy. Ai ishte më i njohur për këngën e tij hit The Gambler, publikuar në 1978.

Shoqata e Muzikës Vendore tha se Rogers “kishte lënë përgjithmonë një shenjë në historinë e muzikës së vendit”.