Extra Në postimin e fundit të Luizit, vëmendjen e marrin komentet e Kejvinës

Në postimin e fundit të Luizit, vëmendjen e marrin komentet e Kejvinës

Luizi ndau në sot Instagram një foto “si jashtë shtetit”, ku ka marrë vëmendje Kejvina dhe komentet e saj.

Fillimisht ajo shkroi: “Këtë bluzën dua, ma nis me post”.

Por komenti i saj ka marrë shumë replika, nga njerëz që si duket nuk e pranojnë shoqërinë e tyre, edhe pse vetë Luizi ka deklaruar se e ka mikeshë.

Më pas, Kejvina ka shkruar: “O Luiz, o yll! Aman një foto bashkë, të lutem”. Deri tani nuk ka marrë asnjë përgjigje nga Luizi.

Për ata që nuk e dinë, Kejvina i dhuroi Luizit një nga bluzat e saj kur ishte në “Big Brother”, bluzë të cilën Luizi e vishte shpesh dhe e nënvizonte se ishte dhuratë e modeles. E kësaj i referohet Kejvina, kur kërkon një bluzë nga ai, që duhet t’i kthejë “borxhin” tanimë.

Pak javë më parë Luizi foli për Kejvinën në një intervistë ku tha: “Që kur kam dalë prej ‘Big Brother’ nuk kam folur me asnjërin prej tyre. Më ka shkruar edhe Kejvina. Unë e kam thënë, në momentin që unë fik dritat dhe mbyll derën e asaj shtëpie, kam lanë çdo gjë aty. Nëse doni të më vlerësoni për Luizin që jam jashtë, ja ku më keni.”