Extra Nga njerëzit, këngët te filmat: Çfarë është kërkuar më shumë në Google...

Nga njerëzit, këngët te filmat: Çfarë është kërkuar më shumë në Google gjatë 2019-s?

Sipas raportit vjetor të Google, përsa i përket kërkimeve në internet në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, këta janë njerëzit, këngët, filmat dhe gjërat më të kërkuara gjatë vitit 2019 nga amerikanët.

Top 10 që kanë më shumë kërkime në Google gjatë 2019-s:

1. Disney Plus

2. Cameron Boyce

3. Nipsey Hussle

4. Uragani Dorian

5. Antonio Brown

6. Luke Perry

7. Avengers: Endgame

8. Game of Thrones

9. iPhone 11

10. Jussie Smollett

Njerëzit më të kërkuar në Google gjatë 2019-s:

1. Antonio Brown

2. Jussie Smollett

3. James Charles

4. Kevin Hart

5. R Kelly

6. 21 Savage

7. Lori Loughlin

8. Jordyn Woods

9. Bryce Harper

10. Robert Kraft

Filmat më të kërkuar në Google gjatë 2019-s:

1. Avengers: Endgame

2. Captain Marvel

3. Joker

4. Toy Story 4

5. Lion King

6. It Chapter Two

7. Frozen 2

8. Once Upon a Time In Hollywood

9. Midsommar

10. Scary Stories to Tell in the Dark

Këngët më të kërkuara në Google gjatë 2019-s:

1. Old Town Road

2. 7 Rings

3. Shallow

4. Sunflower

5. Truth Hurts

6. Lose You To Love Me

7. Sicko Mode

8. Thank u, next

9. Act Up

10. Bury a Friend