Politika Nisma Thurje dërgon listën në KQZ, kush janë emrat e kandidatëve në...

Nisma Thurje dërgon listën në KQZ, kush janë emrat e kandidatëve në 12 qarqe

Listat me kandidatë në zgjedhjet e 25 Prillit i ka dërguar edhe Nisma Thurje

I pari për Nismën në kryeqytet do të jetë Pano Soko, ndërsa kryetari Endrit Shabani i dyti. Shabani do të konkurrojë edhe në dy qarqe të tjera, Durrës dhe Shkodër. Në Durrës ai do të jetë i pari në listë.

Ndërkohë, Rudina Hajdari do të jetë e para në listën e kandidatëve në Elbasan.