Kryesore “Një burrë në pikë të hallit…”, Rama-Bashës: Mos imito atë të Foltores...

“Një burrë në pikë të hallit…”, Rama-Bashës: Mos imito atë të Foltores se dukesh si personazh i qajtores

Fjalën e tij në Kuvend, Kryeministri Edi Rama e nisi me disa fjalë drejtuar Lulzim Bashës. Rama i këshilloi kryedemokratit që të mos imitojë ish-Kryeministrin Sali Berisha, pasi sipas tij, “sa më shumë klith si ai i Foltores aq më shumë dukesh personazh i qajtores”.

“Së pari, një shprehje keqardhje për atë logorenë në vend të mirmëngjesit pas ardhjes i fundit këtu zoti Lulzim dhe ta kam thënë disa herë publikisht, por ta kam thënë dhe personalisht, mos imito atë të foltores sepse origjinali është gjithmonë më i besueshëm se kopja dhe sa më shumë klith si ai i foltores aq më shumë dukesh personazh i qajtores”.

“Dhe një burrë që vë kujën me fjalë të cilat si prind pa diskutim u thua përditë fëmijëve të tu që nuk përdoren asnjëherë dhe e bën këtë në mes të 139 burrave e grave të tjera dhe në sy të kushedi se sa të tjerëve që na ndjekin është një burrë në pikë të hallit. Megjithatë hallin që ke, sado ta qajmë nuk ta zgjidhim dot”.