Extra Një “udhëtim i nxehtë” mes kostumeve të Emily Ratajkowskit (Foto)

Një “udhëtim i nxehtë” mes kostumeve të Emily Ratajkowskit (Foto)

Shpërndaje

Emily Ratajkowski nuk resht së surprizuari me sensualitetin e saj. Edhe këtë herë ka ditur të kalojë vetveten, duke treguar linjat e kolme me linjën e re të kostumit të banjës “Inamorata Swim”.

Të gjitha super-seksi dhe që lënën shpinën zbuluar, bikini që (Emily Ratajkowski i vesh edhe në versionin topless), me recipeta që kalojnë çdo fantazi. Megjithatë fantazitë janë për të gjitha shijet: nga e kuqja, tek më agresivja, deri te më romantikja.

Çmimet? Shkojnë nga 130.000 euro për një kostum të plotë, deri në 140.000 për një kostum të ndarë.

Për bukuroshen Emily, ato të “Inamorata Swim” nuk janë kostume dosido. Pasi ka shfaqur trupin e saj perfekt me kostume banje dhe të brendshme nga markat më të famshme, modelja amerikane ka vendosur të ketë një linjë të saj.

Veshje që vlerësojnë format dhe tregojnë feminilitet.