Extra Njerëzit po i quajnë qentë e tyre Dr. Fauci apo Pfizer: Lista...

Njerëzit po i quajnë qentë e tyre Dr. Fauci apo Pfizer: Lista e 100 emrave më popullorë të 2021

Psikologët prej kohësh kanë dalë në përfundimin se njerëzit i vënë emra kafshëve të tyre shtëpiake në bazë të gjërave të tyre të preferuara dhe kjo përfshinë ushqimet, sendet e dashura e deri tek personat e tyre të preferuar.

Dr. Anthoni Fauci, këshilltari mjekësor nr. 1 i Shtëpisë së Bardhë është kthyer në një sensacion mes pronarëve të kafshëve shtëpiake të lindura gjatë pandemisë.

Fauci ishte një nga emrat më të përdorur gjatë vitit 2021 për kafshët shtëpiake – duke pësuar një rritje prej 270% që nga viti 2020. Ndërkohë, emri Covid pësojë një rritje prej 35%, ndërsa Zoom kapi shifrën +443%, për të gjithë ata që dëshironin të përkujtonin kohët e punës apo mësimit nga shtëpia.

Siri dhe Google ishin gjithashtu disa prej emrave të inspiruar nga teknologjia këtë vit.

Qentë me emra ushqimesh apo pijesh vazhduan të dominojnë në vitin 2021.

Emri Bento pas ushqimeve si Sushi pësojë një rritje prej (+209%), Miso (+156%), Butter ose Gjalpi (+102%).

Emrat e produkteve të mishit kanë pësuar një rritje prej 11% këtë vit. Këto përfshijnë Bacon, Brisket, Ham, Pork Chop dhe Beef.

Por çuditërisht emri Cauliflower apo Lulelakër pësojë një rritje prej +163% gjatë vitit 2021, dhe sigurisht mund ta marrim me mend se ç ‘lloj qeni mund të jetë pagëzuar me këtë emër.

Emri Pickles ose Turshi ka pësuar një rritje gjithashtu këtë vit (+17%) ndërsa emri Ketchup ka pësuar një rritje të jashtëzakonshme prej +343%.

Por le të mos harrojmë, emrat e frutave apo ëmbëlsirave të sheqerosura.

Nuk mund të mungonin emrat Coockie, Choco, Muffin ndërsa tek frutat ishin ato tropikalet që pësuan rritjen më të lartë për këtë vit si: Raspberry (+297%), Guava (+288%), Papaya (+233%) por edhe Mango, Kiwi, Coconut, Lemon dhe Cherry.

Lista e 100 emrave femëror më popullorë për qenë në vitin 2021:

 1. Bella
 2. Luna
 3. Lucy
 4. Daisy
 5. Lola
 6. Sadie
 7. Molly
 8. Bailey
 9. Stella
 10. Maggie
 11. Chloe
 12. Penny
 13. Nala
 14. Zoey
 15. Lily
 16. Coco
 17. Sophie
 18. Rosie
 19. Ellie
 20. Ruby
 21. Piper
 22. Mia
 23. Roxy
 24. Gracie
 25. Millie
 26. Willow
 27. Lulu
 28. Pepper
 29. Ginger
 30. Harley
 31. Abby
 32. Winnie
 33. Nova
 34. Kona
 35. Riley
 36. Zoe
 37. Lilly
 38. Dixie
 39. Lady
 40. Izzy
 41. Hazel
 42. Layla
 43. Olive
 44. Charlie
 45. Sasha
 46. Maya
 47. Honey
 48. Athena
 49. Lexi
 50. Cali
 51. Annie
 52. Belle
 53. Princess
 54. Phoebe
 55. Emma
 56. Ella
 57. Cookie
 58. Marley
 59. Callie
 60. Scout
 61. Roxie
 62. Remi
 63. Minnie
 64. Maddie
 65. Dakota
 66. Leia
 67. Poppy
 68. Josie
 69. Harper
 70. Mila
 71. Angel
 72. Holly
 73. Ava
 74. Ivy
 75. Mocha
 76. Gigi
 77. Paisley
 78. Koda
 79. Cleo
 80. Penelope
 81. Bonnie
 82. Missy
 83. Frankie
 84. Sugar
 85. Aspen
 86. Xena
 87. Shelby
 88. Fiona
 89. Dolly
 90. Georgia
 91. Shadow
 92. Delilah
 93. Peanut
 94. Grace
 95. Rose
 96. Skye
 97. Pearl
 98. Jasmine
 99. Juno
 100. Trixie

Lista e 100 emrave mashkullorë më popullorë për qenë në vitin 2021:

 1. Max
 2. Charlie
 3. Milo
 4. Buddy
 5. Rocky
 6. Bear
 7. Leo
 8. Duke
 9. Teddy
 10. Tucker
 11. Beau
 12. Oliver
 13. Jack
 14. Winston
 15. Ollie
 16. Toby
 17. Jax
 18. Blue
 19. Finn
 20. Louie
 21. Murphy
 22. Loki
 23. Moose
 24. Gus
 25. Bruno
 26. Ace
 27. Apollo
 28. Hank
 29. Archie
 30. Kobe
 31. Henry
 32. Thor
 33. Simba
 34. Bailey
 35. Scout
 36. Diesel
 37. Jake
 38. Lucky
 39. Buster
 40. Otis
 41. Jackson
 42. Benny
 43. Chewy
 44. Jasper
 45. Oscar
 46. Bandit
 47. Rex
 48. Oreo
 49. Riley
 50. Baxter
 51. Cody
 52. Coco
 53. Rocco
 54. Tank
 55. Prince
 56. Ranger
 57. King
 58. Marley
 59. Roscoe
 60. Sam
 61. Oakley
 62. Copper
 63. Gizmo
 64. Chase
 65. Luke
 66. Boomer
 67. Bruce
 68. Frankie
 69. Chance
 70. Rusty
 71. Hunter
 72. Ozzy
 73. Tyson
 74. Romeo
 75. Rudy
 76. Mac
 77. Bubba
 78. Peanut
 79. Kai
 80. Chico
 81. Joey
 82. Atlas
 83. Goose
 84. Samson
 85. Chief
 86. Levi
 87. Titan
 88. Frank
 89. Axel
 90. Brutus
 91. Ghost
 92. Brady
 93. Cosmo
 94. Scooby
 95. Chip
 96. Chester
 97. Wally
 98. Rufus
 99. Dash
 100. Louis