Sport Njihuni me 10 skuadrat që shpenzuan më shumë në 10 vitet e...

Njihuni me 10 skuadrat që shpenzuan më shumë në 10 vitet e fundit

Në 10 vitet e fundit shumë gjëra kanë ndodhur, shumë klube janë rimëkëmbur, shumë të tjera kanë bërë bum me investime të mëdha, e disa të tjerë kanë pësuar rënie drastike.

Investime dhe shpenzime të fuqishme janë bërë në këto 10 vitet e fundit, ku Manchester City mban vendin e parë, i ndjekur nga Real Madrid, Barcelona, Chelsea e Juventus. Në 10 vendet e para ndodhet edhe Inter, që ka shpenzuar shumë, por që trofetë e fundit i fitoi në vitin 2010 dhe asgjë prej asaj kohe.

10 skuadrat që shpenzuan më shumë në 10 vitet e fundit:

10. Inter: € 935,56 milionë

9. Atletico Madrid: € 983,56 milionë

8. Liverpool: € 1.120 milionë

7. PSG: € 1.200 milionë

6. Manchester United: € 1.210 milionë

5. Juventus: € 1.240 milionë

4. Chelsea: € 1.400 milionë

3. Barcelona: € 1.440 milionë

2. Real Madrid: € 1.460 milionë

1. Manchester City: € 1.750 milionë