Showbiz Njihuni me kryeqytetin botëror të seksit (FOTO)

Njihuni me kryeqytetin botëror të seksit (FOTO)

Pattaya në Tajlandë konsiderohet si kryeqyteti botëror i seksit. Këtë titull nuk e ka marrë më kot, pasi në të vlerësohet se janë mbi 27 mijë prostituta.

Ky qytet tajlandez ka mbi 1 milionë turistë në vit dhe vështirë se ndonjëri prej tyre shkon për vlerat kulturore e arkitekturore që ka.

Shumica e punonjëseve të seksit vijnë nga familje të varfra dhe e shohin punën që bëjnë si një mundësi për të luftuar varfërinë.

Nga një studim rezulton se një prostitutë fiton mesatarisht 133 euro, afro 20 herë më tepër sesa minimumi jetik ditor atje, 8 euro/dita.