Extra Njihuni me qytetet më magjikë të Europës (FOTO)

Njihuni me qytetet më magjikë të Europës (FOTO)

Sigurisht, qytetet e Evropës kanë një arkitekturë të mrekullueshme, pasuri historike dhe kulturore por qytetet e vogla ofrojnë një peizazh dhe eksperiencë magjike.

Europa është një mrekulli e arkitekturës dhe mrekulli e natyrës, peizazheve piktoreske dhe plazheve mahnitëse. Përpos bukurisë së pakrahasueshme të qyteteve kryesore të Europës, disa qytete të vogla të bëjnë të mendosh që kjo bukuri natyrore shtrihet përtej qendrave, nëpër ato qytetet e vogla që ofrojnë eksperienca të paharrueshme. Ndoshta disa prej tyre nuk i kishit dëgjuar më parë por sapo të njiheni me to ju siguroj nuk do i harroni kurrë.

Pse jo mendojini si destinacionet tuaja për këtë vit, për të prekur magjinë e pabesueshme të Europës dhe qyteteve të saj përrallore.

Cefalù, Itali

1. Cefalù, Itali

Sintra, Portugali

2. Sintra, Portugali

Hallstatt, Austri

3. Hallstatt, Austri

Mostar, Bosnje Hercegovina

4. Mostar, Bosnje Hercegovina

Rocamadour, Francë

5. Rocamadour, Francë

Bruges, Belgjikë

6. Bruges, Belgjikë

Česky Krumlov, Çeki

7. Česky Krumlov, Çeki

Giethoorn, Hollandë

8. Giethoorn, Hollandë

Conwy, Uells

Conwy, Uells