Extra Nuk funksionoi! Dua Lipa ndahet nga i dashuri

Nuk funksionoi! Dua Lipa ndahet nga i dashuri

Dua Lipa është ndarë nga i dashuri i saj Isaac Carew 18 muaj pas pajtimit.

23 vjeçarja, përfundoi gjërat më parë këtë javë dhe e shpalli atë në Instagram të martën natën.

Dua fillimisht filloi të shoqërohej me modelin 33-vjeçar i cili është edhe kuzhinier në vitin 2013 dhe ata ishin së bashku për tre vjet e gjysmë deri në fillim të vitit 2017.

Këngëtarja për një farë kohe ishte lidhur me Lany Paul Klein, 31 vjeç, megjithëse ajo u kthye së bashku me Isakun në janar 2018 pas ndarjes nga Paul.

Një burim tha: “Dua dhe Isaku kanë luftuar me të vërtetë për të parë njëri-tjetrin që kur po kthehen së bashku”.