Kryesore “Nuk ka tërmet të fuqishëm në orën 23:30”, Ministria e Mbrojtjes: Mos...

“Nuk ka tërmet të fuqishëm në orën 23:30”, Ministria e Mbrojtjes: Mos u mashtroni

Ministria e Mbrojtjes ka sqaruar qytetarët se asnjë tërmet nuk mund të parashikohet, çka do të thotë se lajmet që po qarkullojnë në disa media dhe rrjete sociale për një tërmet të fuqishëm në orën 23:30

“Prej disa minutash qarkullon në disa portale dhe rrjete sociale një lajm i rremë mbi parashikimin e një tërmeti me përmasa, në orën 23.30. I bëjmë thirrje të gjithë qytetareve, të mos bien pre e njoftimeve të tilla keqdashëse dhe përhapës paniku pasi nuk ka asnjë parashikim të tillë shkencor nga asnjë institucion shkencor”, njofton ministria e Mbrojtjes.