Bota Papa:Të mos përsëriten ngjarjet e vitit 2017, të rikthehet paqja

Papa:Të mos përsëriten ngjarjet e vitit 2017, të rikthehet paqja

Ati i Shenjtë Papa Françesku ka deklaruar gjatë ditës së sotme se viti 2017 u prish nga luftërat, padrejtësitë dhe gënjeshtrat, secili duhet të marri përgjegjësitë për këto ngjarje.

Këtë deklaratë e bëri për një mesazh paqeje gjatë vitit 2018.

Ai tha se bota duhet të ndaloj shkatërrimet dhe çdo konflikt, të mos përsëriten ngjarjet e vitit 2017.