Extra Pas ndarjes nga Isaac Carew, Dua Lipa në një lidhje me …

Pas ndarjes nga Isaac Carew, Dua Lipa në një lidhje me …

Mesa duket Dua Lipa është në një lidhje të re me vëllain e vogël të Bella dhe Gigi Hadid, vetë 3 javë pa ndarjes nga Isaac Carew.

Edhe pse vetëm 3 javë pas ndarjes nga ish i dashuri Isaac Carew, Dua duket se po shijon statusin e një vajze beqare.

Është parë shpesh në takime me Anwar Hadid, vetëm 20 vjeç, ku mesa duket gjithçka ka filluar pas disa pushimeve të kaluara së bashku në Los Angeles.