Extra Performanca që la pa fjalë jurinë (Video)

Performanca që la pa fjalë jurinë (Video)

Gjyqtarët e ‘Romania’s Got Talent’ mbetën pa fjalë kur një kërcimtare performoi duke bërë skena provokuese.

Antonina Goloseeva doli në skenë javën e kaluar duke bërë një kërcim striptizëm para gjyqtarëve dhe shikuesve. 20-vjeçarja arriti të kalonte në fazën tjetër duke marrë 4 vota.

Ky lloj kërcimi u bë i njohur para 50 vitesh duke u kombinuar me koreografi klasike dhe moderne.