Kryesore Përfundon testimi i 5 rasteve të tjera: Shqipëria e paprekur nga koronavirusi

Përfundon testimi i 5 rasteve të tjera: Shqipëria e paprekur nga koronavirusi

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale konfirmon se ka përfunduar testimi në laboratorin e virologjisë në Institutin e Shëndetit Publik edhe i pesë rasteve të tjera të dyshuara, me histori udhëtimi me vendet e prekura nga koronavirusi COVID-19, të cilat kanë rezultuar negative.

Deri në këto momente janë testuar 23 raste për koronavirusin e ri.

“Duke ju ftuar t’i referoheni burimeve zyrtare, Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën me dije se do të informojë në vijimësi për situatën në vendin tonë”, thuhet në deklaratën e ministrisë.