Kryesore Përmbytjet, në autostradën Tiranë–Durrës…shfaqen gomone

Përmbytjet, në autostradën Tiranë–Durrës…shfaqen gomone

Përmbytje të shumta kanë përfshirë pjesën më të madhe të vendit.

Në autostradën Tiranë-Durrës, në afërsi të Kasharit, uji ka arritur në nivele të larta, duke bërë që një person të zgjedhë gomonen si mjetin e vetëm për ti ardhur në ndihmë familjarëve që janë bllokuar nga uji.

Pamjet në videon e mëposhtme e tregojnë qartazi situatën në të cilën ndodhet autostrada.

Shumë zona të Tiranës dhe në rrethe kanë mbetur pa energji elektrike.