Horoskopi Personat e këtyre shenjave, në 2019-ën, do vendosin unazën në gisht

Personat e këtyre shenjave, në 2019-ën, do vendosin unazën në gisht

Akrepi

Ju do keni çelësat e lumturisë. Vërtet do përballeni edhe me momente të vështira në 2019-ën, por do dini t’i kaloni dhe jeta juaj do bëhet më pikante. Do keni një lidhje të qëndrueshme që do bëjë shumë ziliqarë. Çdo gjë do e kaloni bashkë me partnerin dhe do drejtoheni drejt martesës.

Shigjetari

Edhe pse në përgjithësi ju pëlqejnë aventurat edhe martesën e ëndërroni. Vërtet adhuroni lirinë, por qëndrueshmëria e lidhjes që keni krijuar do ju bëjë të hidhni hapin e madh. Partneri mund t’iu çudisë edhe më disa propozime të mahnitshme.

Peshqit

Ju keni ëndërruar martesën që në fëmijëri dhe keni mbledhur edhe para për të. Gjithçka është e planifikuar: lista e të ftuarve, vendi, organizimi, data dhe veshja. Në 2019-ën do prisni vetëm propozimin e partnerit për të konkretizuar ëndrrën më të madhe.