Kulturë Piro Misha, drejtori i ri i Bibliotekës Kombëtare

Piro Misha, drejtori i ri i Bibliotekës Kombëtare

Piro Misha është drejtori i ri i Bibliotekës Kombëtare.

Vendimi është miratuar dje, më 31 korrik, në mbledhjen e Këshillit të Ministrave.

Ky post mbahej më parë nga Persida Asllani.

Piro Misha njihet si një nga intelektualët më aktivë të viteve të demokracisë në Shqipëri, me një kontribut të vyer, të rëndësishëm dhe lehtësisht të evidentueshëm në mjaft fusha të jetës shoqërore dhe kulturore.