Extra Planeti i fotografuar nga hapësira, foto mahnitëse të stuhive dhe qyteteve

Planeti i fotografuar nga hapësira, foto mahnitëse të stuhive dhe qyteteve

Dritat e Japonisë

Shumë pak njerëz kanë qenë në hapësirë dhe megjithatë ata kanë shkrepur aq shumë foto sa për të mbushur një album me pamjet nga më mahnitëset të planetit tonë.

Në këto foto shfaqen imazhet më të jashtëzakonshme të fotografuara ndër vite nga kozmonautët ku mund të shihen vullkanet, qytetet, shkretëtirat dhe stuhitë nga Stacioni Hapësinor Ndërkombëtar.

Një zonë e ngrirë në Kili
Lumi Kolorado
Kozmonauti rus Sergey Ryzaznkiy gjatë ecjes në Stacionin Hapësinor
Foto nga shkretëtira e Iranit
Foto nga Australia
Dritat mahnitëse të Veriut
Dritat e Japonisë
Brigjet Perëndimore të Afrikës
Porti i Sfax në Tunizi
Uragani Dorian
Stuhi në Detin e Kinës
Brigjet mesdhetare të Francës
Parisi nga lart