Extra Plumb rastësor, këngëtari amerikan vdes gjatë regjistrimit të klipit

Plumb rastësor, këngëtari amerikan vdes gjatë regjistrimit të klipit

Këngëtari amerikan Justin Carter, 35 vjeç, vdiq pasi u qëllua aksidentalisht gjatë regjistrimit të një videoklipi muzikor.
Carter vdiq pak para se të shkonte në një turne amerikan dhe lajmi i vdekjes së tij u konfirmua nga nëna e tij.

“Justin vdiq. Ai do të na mungojë të gjithëve. Gjithmonë ishte i qeshur dhe me të vërtetë i dashur. Si vlerësohej shumë nga fansat. Faleminderit për gjithçka”.