Aktualitet Policia çmonton në Gjirokastër, Memaliaj dhe Burrel kamera të vendosura në kundërshtim...

Policia çmonton në Gjirokastër, Memaliaj dhe Burrel kamera të vendosura në kundërshtim me ligjin

Operacioni policor i koduar “Fijet”, për çmontimin e kamerave të vendosura në mënyrë të paligjshme është shtrirë në të gjitha qarqet e vendit.

Në fazën e gjashtë, operacioni po vijon në qarkun Gjirokastër, ku është vënë në hetim 1 shtetas, për ndërhyrje të padrejtë në jetën private.

Gjatë kontrolleve, Policia në Memaliaj, çmontoi 3 kamera të vendosur në kundërshtim me ligjin, si dhe ka vënë në hetim shtetasin P. K.

Ndërkohë, në qytetin e Burrelit, Policia çmontoi 1 kamerë të vendosur në kundërshtim me ligjin, si dhe ka vënë në hetim shtetasin G. D.

Operacioni policor i koduar “Fijet” vijon ende.