Kryesore Portreti familjar i Ramës, si e priti kryeministri Vitin e Ri

Portreti familjar i Ramës, si e priti kryeministri Vitin e Ri

Kryeministri Edi Rama ka uruar edhe këtë datë 1 Janar mirëmëngjesin për ndjekësit e tij në rrjetet sociale me një foto portreti familjar nga fesimet e mbrëmshme.

“MIRËMËNGJES ????

dhe me këtë imazh të ardhjes së Vitit të Ri në Tiranë, ju uroj megjithë zemër që drita e mbarësisë të udhëheqë rrugën e të gjithë familjeve tuaja????
Qoftë një vit i bukur për Shqipērinë, Kosovën e të gjithë shqiptarët kudo ku janë❤”, shkruan Rama.