Politika Pragprotesta/ Basha mbërrin në selinë e PD-së, përshëndetet me protestuesit

Pragprotesta/ Basha mbërrin në selinë e PD-së, përshëndetet me protestuesit

Ndërkohë që disa nga deputetët kanë nisur të futen në Kuvend në pritje të seancës plenare, opozita është bërë gati për protestën e njoftuar në orën 10:00.

Rreth orës 09:20, kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka mbërritur në selinë e PD-së dhe është pritur nga dhjetra protestues të grumbulluar në oborrin e selisë, të cilët i ka përshëndetur.