Extra Prania e një maceje ju mbron ju dhe shtëpinë tuaj nga subjektet...

Prania e një maceje ju mbron ju dhe shtëpinë tuaj nga subjektet negative

Deri kohët e fundit, shoqëria e një maceje nuk vlerësohej ose kuptohej nga të gjithë, ndryshe nga ajo e një qeni. Megjithatë, prania e një mace, na mbron ne dhe shtëpitë tona nga subjektet negative.

Macet janë të lidhura me magjinë dhe praktika të tjera mbinatyrore për shekuj me radhë. Është sigurisht një nga kafshët më misterioze në tokë dhe prania e tyre është në gjendje të shmangë entitetet negative që na rrethojnë.

Për shembull, thuhet se kur macja merr dhe mban një qëndrim të tensionuar në një cep të shtëpisë, kjo është për shkak se ajo po përpiqet të shmangë një entitet të keq.  Një tjetër aspekt interesant i pranisë së macet është aftësia e tyre për t’u kujdesur. Prania e maces në shtëpinë tonë, sipas traditës popullore, do të largonte edhe syrin e keq dhe mallkimet.

Macet janë përçuese të energjisë kozmike dhe mund të sjellin shumë energji pozitive në shtëpitë tona. Një puthje e thjeshtë mund t’i çlirojë njerëzit nga tensioni mendor dhe emocional, dhe kjo padyshim është një nga përfitimet më të mëdha të shoqërisë së një maceje.

Natyrisht, nuk ka asnjë studim shkencor që tregon të gjithë këtë, por sigurisht që është një arsye për ta pasuruar jetën tonë me shoqërinë e një maceje.